fbpx
Workshop

Energie voor nieuwe stappen

donderdag
18 april
2019
14:00 - 16:00
Toptechniek in bedrijf
Admiraal de Ruyterlaan 2
9726 GR Groningen

Hoe ga je om met de tegenslag van weer niet uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek? Of de zoveelste afwijzing voor een baan? Het intensieve netwerken dat nog steeds geen werk heeft opgeleverd? Of helemaal geen antwoord krijgen op je sollicitatiebrief? Als werkzoekende moet je heel stevig in je schoenen staan om hiermee om te gaan.

Hoe vind je de energie om een volgende gloedvolle motivatiebrief te schrijven?

Brigitte Engelbertink neemt ons deze middag op een speelse manier mee naar ons systeem van hoofd (denken), hart (voelen) en handen (doen). En maakt ons bewust van hoe deze elkaar beïnvloeden, versterken of bekrachtigen. We gaan deze middag vooral heel veel doen om het systeem zelf te ervaren. Daardoor worden we ons bewust van ons eigen systeem, hoe het werkt en hoe we bij kunnen sturen. Na deze workshop ben je weer baas over je eigen systeem en heb je energie voor nieuwe stappen!

Brigitte Engelbertink is trainer, coach en mobiliteitsexpert. Ze is gericht op verbetering en persoonlijke groei. Haar focus ligt op bewustwording, zelfleiderschap, effectieve communicatie, stressreductie, netwerken en werkplezier. Met haar prikkelende aanpak, enthousiasme, flair, lef en lol krijgt ze mensen in beweging.

En wellicht ontmoet je ook weer nieuwe mensen….

Graag zelf pen en papier meenemen om goede ideeën op te schrijven.

Praktische informatie
Inloop: 13.30 uur. Aanvang: 14.00 uur. Einde: 16.00. Daarna is er tijd om na te praten.

Maximaal aantal deelnemers is 12 dus schrijf je nu in!


Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link.