fbpx
Workshop

Efficiënt solliciteren = Begin werkgeluk

donderdag
31 januari
2019
14:15 - 15:30
Open Leerwerkcentrum Schiedam
broersvest 110
3112 DG Schiedam

Bereid je voor op een interactieve, positieve en energieke sessie. Het slagen van deze sessie ligt deels bij ons, dus neem je goede bui mee. Tijdens deze workshop gaat Lennard Toma met ons aan de slag met verschillende strategieën voor werkgeluk. Deze worden in deze energieke en interactieve sessie aan je uitgelegd. Wil jij meer weten over werkgeluk en hoe jij dit kunt creëren? Meld je dan snel aan voor deze workshop!

Lennard Toma is organisatiepsycholoog en werkzaam bij KeyToe. Waar hij zich onder andere bezighoudt met het stimuleren van werkgeluk binnen organisaties. Hij probeert bestaande mindsets van mensen te doorbreken door wijsheid te ‘sparken’. En helpt organisaties op een nieuwe manier georganiseerd te zijn. Alles om mensen te laten floreren. Genoeg ervaring om te delen en jouw sollicitatie tot een groter succes te maken.

Praktische informatie
Je bent welkom vanaf 13.45 uur. We beginnen om 14.15 uur. Na deze sessie is er uiteraard tijd om te netwerken. Koffie en thee is aanwezig.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Louis aan tijdens het event.

Keytoe
Spreker