fbpx
Workshop

Effectief Solliciteren (deel 1 van 2)

maandag
7 juli
2014
10:00 - 12:30
Seats2meet.com Utrecht CS
Hoog Catherijne
Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Ben jij al even aan het solliciteren en wil het niet lukken? Heb je al veel sollicitaties verstuurd, maar krijg je alleen maar afwijzingen? Weet je niet precies waarom je nu steeds wordt afgewezen? Word je hier ook moedeloos van? En wil je deze neerwaartse spiraal doorbreken, om nu eindelijk eens een echte kans te krijgen om te laten zien wat je kunt?

Het vinden van een baan is een proces, dat bestaat uit stappen. Elke stap is belangrijk. En als je een stap overslaat, of niet goed uitvoert, krijg je hier vroeg of laat de rekening van gepresenteerd. Soms komt het aan op kleine details, die je gemakkelijk over het hoofd ziet.

Wil je leren hoe de stappen werken en hoe je dus zelf de regie terugneemt over het solliciteren? Wil je met hernieuwde energie weer aan de slag? Kom dan naar de workshop ‘Effectief solliciteren’. Je leert welke stappen je moet nemen en hoe. De workshop wordt gegeven door Judith Schoorlemmer. Zij is Sollicitatiecoach en begeleidt mensen in hun zoektocht naar een baan. Judith heeft al vaker succesvolle workshops voor DeBroekriem gegeven.

De workshop bestaat uit 2 dagdelen, het volgende deel is op 11 juli. Meld je snel aan, er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen!

http://Sollicitatiehulp.org
Spreker