fbpx
Workshop

Een onderscheidend LinkedIn profiel!

woensdag
17 april
2019
09:00 - 12:00
Desso House Oss
Molenweg 81A
5349AC Oss

LinkedIn is het meest gebruikte netwerk om je zakelijke contacten mee te onderhouden. Daarmee is het uitermate geschikt om gevonden te worden voor een nieuwe baan!  Essentieel is dat je er voor zorgt dat je zichtbaar bent en dat je helder en concreet aangeeft; ‘wie ben ik’ / ‘wat kan ik’ / ‘wat zoek ik’. Recruiters en werkgevers scannen snel en heel gericht, dus zorg ervoor dat je makkelijk gevonden wordt voor de baan die bij jóu past!

Belangrijk uitgangspunt voor deelname aan deze workshop; Je bent arbeidsmarkt klaar, je weet in welke branchebedrijfscultuur en functie je wilt gaan werken. Je hebt inzicht in je ervaringen en vaardigheden, je weet welke oplossing je bent voor een werkgever. Tijdens de workshop ga je aan de slag met het maken van een onderscheidend LinkedIn profiel. Laptop meenemen dus!

Martin Hogenhout is loopbaanbegeleider en helpt mensen met hun loopbaantraject en – vragen.

Martin bespreekt het waarom en de impact van de 6 stappen die ervoor zorgen, dat je LinkedIn profiel 100% goed ingevuld is. Vervolgens ga je aan de slag met jouw eigen LinkedIn profiel. In tweetallen ga je ontdekken wat je in jouw profiel wil schrijven, zodat jij over komt op de manier die bij jou past en voor de baan die bij jou past.

Dit ga je doen op basis van een drietal vragen:

  • Wat waren jouw belangrijkste verantwoordelijkheden in het werk?
  • Wat waren de belangrijkste taken om deze verantwoordelijkheden te behalen
  • Wat waren de belangrijkste kwaliteiten en vaardigheden om deze taken goed uit te kunnen voeren.

Praktische informatie
We zijn te gast bij locatie Desso House in Oss. Vanaf 08.30 uur zijn jullie welkom en de workshop begint om 09.00 uur.
Neem je laptop, pen en papier mee.

Meld je aan!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Danielle aan tijdens het event.

MH Loopbaanadvies & Training
Spreker