fbpx
Workshop

Een krachtig LinkedIn profiel!

dinsdag
16 april
2019
10:00 - 13:00
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo (OV)

Denk je dat jouw LinkedIn profiel eigenlijk niet up-to-date of verouderd is, of ietwat achterhaald? Doe dan mee met deze training. Je leert in één ochtend hoe je gevonden wordt op LinkedIn.
Wij gaan samen werken aan jouw profiel. We praten over tips&trucs;, do’s en don’ts en je leert alle juiste knopjes te vinden.

Steeds meer vacatures worden via LinkedIn ingevuld. Ben je op dit moment op zoek naar nieuw werk? Zorg dan dat je jouw toegevoegde waarde concreet verwoordt. Breid je netwerk op de juiste wijze uit en zet deze in om gevonden te worden. Vind passende vacatures, die bij jou passen!

Trainer Vincent Heinink, heeft ruim dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven. Als accountmanager heeft hij veel geleerd over het menselijk beslissingsproces. Door zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling en LinkedIn trainingen te hebben gedaan begint hij zowaar zichzelf een beetje te begrijpen.

“Je snapt een ander immers pas als je zelf ook diep bent gegaan in jouw eigen ontdekkingsreis. Zonder gekheid, de mens met al zijn doen en laten, denken en voelen fascineert Vincent enorm!”

Hij is pragmatisch en daadkrachtig aan de ene kant, empathisch en menselijk aan de andere kant. Met die wonderlijke combinatie van ‘hard’ en ‘zacht’ is Vincent in staat om samen met jou voor jou nieuwe inzichten te creëren o.a. voor een aansprekend en optimaal LinkedIn profiel. Je gaat zeker een nuttige, kwalitatieve en inspirerende ochtend beleven!

Om de workshop interactief te kunnen beleven verzoeken we jullie om je laptop mee te nemen.

Praktische informatie
Inloop vanaf 09.30 uur. Start 10.00 uur.

Wees welkom!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Miranda aan tijdens het event.

Use Your Power
Spreker