fbpx
Meet-up

Een frisse neus, blik en mind!

donderdag
14 februari
2019
10:00 - 12:00
De Veldkeuken
Oud Amelisweerd
Koningslaan 11a
3981 HD Bunnik Bunnik

Wandelen zet wonderlijke processen in gang. Het is een manier om te vertragen. Het haalt je uit de chaos van de dag, uit het zoeken en solliciteren. Je komt meer in je lijf. Dit doet niet alleen je humeur goed, maar ook je veerkracht en focus. Lopen stimuleert bovendien je creatieve vermogen. Het geeft je nieuwe inzichten en een open blik op de weg voor je. Wie weet brengt het je een stap verder in de richting van je nieuwe baan.

Tijdens deze wandeling zullen we gebruik maken van stilte, van aandachtsoefeningen en natuurlijk gaan we met elkaar in gesprek. Ter voorbereiding vragen we je om na te denken over jouw intentie voor deze ochtend. Dit kan een sollicitatie of loopbaan vraag zijn waarvoor je antwoord zoekt. Bedenk dat ontspannen ook je intentie kan zijn.

Trek je wandelschoenen aan en loop mee!

The mind can go in a thousand directions. 
But on this beautiful path, I walk in peace. 
With each step, a gentle wind blows. 
With each step, a flower blooms.

– Thich Nhat Hanh

Praktische informatie
Het start en eindpunt van de wandeling is buiten bij De Veldkeuken in Amelisweerd. We verzamelen hier vanaf 09.45 uur, vertrekken om 10.00 uur. De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang en duurt ongeveer 2 uur. Thee en koffie na afloop (optioneel) is voor eigen rekening.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Elise aan tijdens het event.