fbpx
Workshop

Een betekenisvolle loopbaan

maandag
17 december
2018
09:30 - 13:00
Centrum Djoj Rotterdam
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam

Vanuit jouw levensverhaal naar een betekenisvolle loopbaan

Wil jij je bewuster worden van hoe jij nu in het leven staat en wat jouw toekomstbeeld is?

Dan nodig ik je graag uit voor deze introductie workshop, een kennismaking met biografisch coachen. Vanuit jouw levensverhaal kijk je terug naar wie je was en waar je vandaan komt. Je krijgt inzicht in de levenslessen die jou hebben gevormd tot wie je nu bent. En dat geeft betekenis en beweging om zo beter keuzes te maken voor het werk dat werkelijk bij je past.

De gastspreekster Lavinia Oliveira van de Creatieve Carrière Coach gebruikt creatieve middelen zoals: tekenen, schrijven en mindfulness om je bewuster te maken van jouw talenten, drijfveren en waarden die jij belangrijk vindt in je leven.

In jouw levensverhaal zit het toekomstbeeld naar een betekenisvolle loopbaan! Lavinia ontmoet je graag in de prachtige stad Rotterdam, een stad vol met levensverhalen.

Programma:

09:15 Inloop
09:30 Kennismaking
10:00 Je loopbaanvraag in beeld
11:00 Pauze
11:15 Ontdek je energizers op leef-, leer- & werkgebied
12:30 Afsluiting

Praktische informatie:
We zijn te gast bij Centrum Djoj. Consumpties zijn voor eigen rekening. Je bent welkom vanaf 09.15 uur. De workshop start om 09.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken.


 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten?
Bekijk dan de video via deze link.

De Creatieve Carriére Coach
Spreker