fbpx

Wil jij tips, tricks en concrete handvatten om te leren netwerken, waarmee je direct mee aan de slag kunt? Wil jij flink aan de slag te gaan met netwerkgesprekken regelen?

Leer hoe je je netwerk kan inzetten voor het vinden van een baan en meld je aan voor deze 5-daagse e-course van DeBroekriem. De e-cursus volg jij thuis vanaf je eigen computer en doe je individueel op je eigen tempo. Tijdens deze e-cursus leer je hoe jij effectief gebruik kunt maken van je netwerk bij het vinden van een nieuwe baan. Onderwerpen die we bespreken in de 5-daagse e-course:

  • Het in kaart brengen van je netwerk
  • Hoe benader je oude contacten
  • Slim gebruik van social media bij netwerken

Een reactie van één van de deelnemers: “Ik vond het leuk en inspirerend om te doen. Aan de start van de e-cursus vond ik netwerken spannend. Nu ik gewoon de opdrachten heb gedaan en een leuk gesprek heb gehad met een contact dat ik lang niet gesproken had, moet ik bekennen dat ik het leuk begin te vinden. De e-cursus zat afwisselend in elkaar, stukje theorie, leuke filmpjes en leuke opdrachten die je uitdagen het gewoon te proberen. Helemaal top!”

Deze cursus is exclusief ontwikkeld voor de deelnemers van DeBroekriem.

Info voor deelnemers
Aanmelden kan tot donderdagavond 7 februari, 23.59 uur. Op vrijdag 8 februari ontvangen jullie een mail met een vragenlijst waarmee je deelname definitief kan activeren. Vanaf maandag 11 februari ontvang je elke ochtend, vijf dagen achter elkaar, een e-mail met tips en opdrachten om actief aan de slag te gaan met je netwerk. Je kunt dit dus op je eigen tempo en in je eigen tijd te doen, maar reken wel ongeveer één uur per dag voor de cursus. Je doet de cursus voor jezelf en kunt met mede-cursisten sparren op de LinkedIn-groep ‘e-course netwerken’.