fbpx
Workshop

Door het oog van de naald

maandag
10 december
2018
11:15 - 13:00
Expeditie 050
Oude Ebbingestraat 59
9712 HC Groningen

Het is (heel) vervelend om werkeloos te zijn, maar echt de wereld vergaat niet.
Er is meer dan werken waaruit je leven bestaat, veel zaken spelen af vanuit je gedachten maar het gaat uiteindelijk over je eigen ‘puurheid’. Het gaat niet om wat je hebt maar om wie je bent.
Vanuit eigen ervaring vertelt Kurt, hoe het is gegaan: “Een succesvolle carrière aan de top en uiteindelijk in een kliniek terechtkomen”.

In deze interactieve workshop wordt van de deelnemers verwacht zich ‘kwetsbaar’ te willen en kunnen openstellen.
Door erachter te komen wat je bezielt en drijft , zal het vinden van waar je warm van loopt en energie van krijgt , een baan, functie, bedrijf , betaald of onbetaald, vanzelf komen.

Praktische informatie
We zijn te gast bij Expeditie 050, die ons niet alleen de locatie beschikbaar stelt, maar ons ook van koffie /en/of thee voorziet.
De inloop is vanaf 11.00 uur en om 11.15 uur gaan we van start. We eindigen om 13.00 uur.
Na afloop is er ruim gelegenheid om te netwerken en na te praten. Het is handig als je pen, papier en goede zin meeneemt!

Deelname is gratis, maximaal 10 deelnemers, graag aanmelden.


 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten?
Bekijk dan de video via deze link.

Event manager
ParaKurt II B.V
Spreker