fbpx
Workshop

Doelgericht met paardencoaching

donderdag
14 november
2019
09:30 - 12:30
De Goudse Manege
Goudsehoutsingel 101
2805 HL Gouda

Weet je wat je wilt? Ben je duidelijk in je boodschap? Hoe maak je contact? Ben je voldoende doelgericht? Of misschien zelfs té doelgericht? Durf je het initiatief te nemen om een (netwerk)gesprek af te spreken? Sta je voor een belangrijke keuze? Wil je wel graag maar lukt het op de een of andere manier niet om in actie te komen?

Als je verstand geen antwoord heeft op deze vragen, is het inzetten van het ‘paardenmiddel’ effectief zodat je weer in actie komt en stappen zet.

Paarden zijn experts in lichaamstaal en kunnen je heel goed helpen om jezelf beter te presenteren in netwerk- en sollicitatiegesprekken. Op een manier die bij jou past, zodat je je kans op het vinden van werk of opdrachten écht vergroot.

Doe je er voordeel mee en kom naar deze workshop. Ervaring met paarden is voor dit seminar niet nodig. We blijven op de grond. Je staat wel bij en tussen de paarden, samen met je collega baan-vinders.

De trainer

Ine Ruijfrok werkt als loopbaan- en outplacementadviseur en heeft in de afgelopen 15 jaar honderden mensen geholpen om werk te vinden. Ze werkt samen met paarden om mensen te helpen sneller en makkelijker hun volgende baan te veroveren door meer te vertrouwen op hun kwaliteiten als het gaat om contact leggen, leiderschap, communicatie, samenwerking en verbinding. Kwaliteiten die ook belangrijk zijn bij het vinden van werk.

 Praktische informatie:

– Vanaf 09:15 uur ben je welkom, om 09:30 uur beginnen we. Vanaf 10:00 tot 12.00 uur gaan we actief met de paarden aan de slag.
– Er wordt voor koffie/thee een eigen bijdrage gevraagd.
– Kledingtip: stevige schoenen en laagjes
– Eerdere ervaringen met deze workshop leert dat het binnen een middag volgeboekt is, dus meld je snel aan! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Lisa aan tijdens het event.

Event manager
INE mens en werk
Spreker