fbpx
Workshop

Personal branding op LinkedIn! (deel 2 – Almelo)

woensdag
11 december
2019
10:00 - 13:00
Bibliotheek Almelo
Het Baken 3
7607 AA Almelo

Deze hele reeks van trainingen staat in het teken van personal branding op LinkedIn, niet onbelangrijk!

Het eerste online deel van deze serie van 3 events in Almelo over personal branding vindt plaats op 4 december (online) en is ter voorbereiding op dit event op 11 december dat plaatsvindt in de bibliotheek van Almelo. Het laatste deel bestaat uit een ‘ready for branding’ meet-up waar je met de deelnemers van deel 1 en/of 2 samen komt om jullie LinkedIn profielen te finetunen!

In deel 2 van deze serie over personal branding op LinkedIn krijg je nog veel meer tips & tricks van LinkedIn & Branding expert en trainer Mitchell Brown!

Deel 2 Workshop van Mitchell Brown

Iedereen heeft een “branding”, een persoonlijk merk. Op LinkedIn is je persoonlijk merk een essentieel onderdeel bij het zoeken naar een baan. Maar hoe maak je je profiel op LinkedIn zo efficiënt mogelijk voor jouw doelgroep en met het juiste bereik? En op welke manier ga je hiermee netwerken? Veel mensen zien het nut van LinkedIn absoluut in, maar zien er tegenop om hun LinkedIn-profiel met kop en staart aan te pakken.

In deze workshop neemt Mitchell Brown je op zijn kenmerkende inspirerende en enthousiaste wijze mee in de eindeloze mogelijkheden van LinkedIn. Hij wil dat je het leuk gaat vinden. Want, zegt hij, als je het leuk vindt, doe je het beter. Dat is een win-win situatie! Hij leert je handige tips & tricks waarmee je direct aan de slag kunt voor een nieuwe “look and feel” van je LinkedIn profiel.

Mitchell Brown is geboren in Engeland en opgegroeid in Twente. Als LinkedIn & Branding expert traint hij mensen hoe ze het platform LinkedIn maximaal kunnen inzetten om hun doel te bereiken.

Krijg je al zin om je LinkedIn-profiel opnieuw bij de wortel aan te pakken? Meld je dan aan voor deze workshop en maak een nieuwe start! En meld je ook aan voor de sessie op 23 december (en 4 december als dat nog mogelijk is).

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 9.45 uur
– Start workshop  om 10.00 uur, eindtijd is 13.00 uur


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Petra aan tijdens het event.

Event manager
Bright Brown
Spreker