fbpx
Workshop

‘De snelste route naar je beste ik’ (deel 1 van 2)

dinsdag
19 maart
2019
11:00 - 14:00
Tennispark De Delftse Hout
Laantje van Levenslust 2
2616 AB Delft

“Wat maakt jou uniek?”. De meeste mensen kunnen wel een rijtje competenties opsommen, maar hoe waardevol zou het zijn als je jouw échte kernkrachten kent?

Ontdek je twee KernKrachten samen met Tweekracht. En versterk je positieve energie, veerkracht en persoonlijke keuzes.

Tijdens deze boeiende workshop helpen Mieke Boogert en Ariën Kingma je bij het vinden van jouw 2 persoonlijke en meest positieve energie gevende KernKrachten. Hiermee kun je makkelijker verbinden met jezelf en de mensen om je heen.

In een spelworkshop maak je een ingrijpende ontdekking mee. Samen gaan we het gesprek aan over jouw eigenschappen en hoe jij hier positief mee om kan gaan. Wat voor een werkgever en collega’s passen bij jou? Of welke opdrachten en opdrachtgevers? En welke manier van werken geeft je de meeste energie en kracht? Hier geven we je heldere en vooral direct bruikbare inzichten in.

Waar wacht je op! Ontdek wat er leuk, fijn en aantrekkelijk aan jou is. Jouw 2 KernKrachten: unieke supertalenten die jou verder helpen.

Tweekracht is onafhankelijk ontwikkeld en lijkt onder de oppervlakte tot op zekere hoogte op het werk van Carl Jung, Meyers en Briggs. Los van de overlappingen zijn er vooral veel verschillen: De KernKrachten van TweeKracht zijn specifieker en bondiger. Eenvoudiger te begrijpen en te onthouden voor jezelf en je omgeving. De basis is dynamisch. We nemen de dynamiek en balans tussen jouw 2 KernKrachten heel serieus, zo bieden we jou sterke tools en een basis waarmee je zelf je veerkracht, balans en groei kunt versterken. Duizenden uitkomsten zijn mogelijk en ze zijn allemaal positief!

Er is plek voor max 12 deelnemers dus meld je snel aan!

Praktische informatie

We zijn te gast bij Tennispark De Delftse Hout. Er is gratis parkeergelegenheid, consumpties zijn voor eigen rekening. Inloop is vanaf 10.30 uur, we starten om 11.00 uur.

NB: 26 maart is er een vervolg op deze workshop waarin verder wordt ingegaan hoe je je 2 KernKrachten kunt gebruiken bij het solliciteren. 


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Simone aan tijdens het event.

Event manager
BrandEncounters en Tweekracht
Spreker
BrandEncounters en Tweekracht
Spreker