fbpx
Workshop

De snelste route naar je beste ik

maandag
26 augustus
2019
13:00 - 17:00
Waterkracht
Ruys de Beerenbrouckstraat 106
7204 MN Zutphen

‘Wat maakt jou uniek?’ De meeste mensen kunnen wel een rijtje eigenschappen opnoemen, maar hoe waardevol zou het zijn als je jouw échte KernKrachten kent? Ontdek je twee KernKrachten en versterk je energie, positiviteit, veerkracht en persoonlijke keuzes!

Tijdens deze boeiende workshop helpen Mieke Boogert en Ariën Kingma van Tweekracht je bij het vinden van jouw twee persoonlijke en meest positieve energie gevende KernKrachten. Hiermee kun je makkelijker verbinden met jezelf en de mensen om je heen. Ook een sollicitatiegesprek is makkelijker.

In een “spelworkshop” maak je een ingrijpende ontdekking mee. Samen gaan we het gesprek aan over jouw eigenschappen en hoe jij hier positief mee om kunt gaan. Wat voor werkgever en welke collega’s passen bij jou? Of welke opdrachten en opdrachtgevers? En welke manier van werken geeft je de meeste energie en kracht? Hier geven we je heldere en vooral direct bruikbare inzichten in. Waar wacht je op! Ontdek je drive en wat er boeiend en waardevol aan jou is. Jouw twee KernKrachten: unieke talenten die jou verder helpen bij het vinden van je nieuwe baan.

Tweekracht is onafhankelijk ontwikkeld en lijkt onder de oppervlakte tot op zekere hoogte op het werk van Carl Jung, Meyers en Briggs. Los van de overlappingen zijn er vooral veel verschillen: de KernKrachten van TweeKracht zijn specifieker en bondiger. Eenvoudiger te begrijpen en te onthouden voor jezelf en je omgeving. De basis is dynamisch. We nemen de dynamiek en balans tussen jouw 2 KernKrachten heel serieus, zo bieden we jou sterke tools en een basis waarmee je zelf je veerkracht, balans en groei kunt versterken. Duizenden uitkomsten zijn mogelijk en ze zijn allemaal positief!

Meld je snel aan voor deze inspirerende workshop!
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Praktische informatie:

– Je bent welkom vanaf 12.30 uur
– Start workshop 13.00 uur
– Einde 17.00 uur
– De koffie en thee zijn voor eigen rekening

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Anja aan tijdens het event.

Event manager
BrandEncounters en Tweekracht
Spreker
BrandEncounters en Tweekracht
Spreker