fbpx
Workshop

De kunst van het kiezen

dinsdag
15
oktober
14:00 - 16:00
Newday Offices Utrecht (was de Atoomclub Utrecht)
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

Vind je het lastig om keuzes te maken? Twijfel je over de volgende stap in je carrière? Ik heb goed nieuws voor je, want kiezen is een vaardigheid die je kunt leren!

Wil je weten hoe je weloverwogen en duurzame keuzes kunt maken voor jouw loopbaan? Kom dan naar deze inspirerende workshop waarin je kennis maakt met de kunst van het kiezen. Je brengt jouw eigen keuzevraag in en wisselt ervaringen uit met andere deelnemers. Je gaat naar huis met meer inzicht en handige tips & trics die jou gaan helpen de juiste keuzes te maken.

Over de trainer:

Ik ben Lieneke Arts, werkzaam als life- & loopbaancoach in Utrecht. In 2009 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. Een keuze waar ik nog steeds trots op ben.
Het is mijn missie om jou te inspireren en te helpen om je (verder) te ontwikkelen en authentieke, positieve en duurzame keuzes te maken voor jouw toekomst.
Wil je weten wat ik voor jou en je loopbaan kan betekenen? Wil je leren hoe je makkelijker de juiste keuzes maakt? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie.

Praktische informatie:

– Vanaf 13.30 uur inloop en tijd om te netwerken, 14.oo uur begint de workshop.
– Koffie en thee zijn gratis.
– Gratis parkeren.

______________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
De Keuzecoach
Spreker