fbpx
Workshop

De kracht van (zelf)verbinding

woensdag
8 augustus
2018
09:30 - 12:30
Nelson Mandela Centrum
Bernadottelaan 79
2806 JM Gouda

Je bent je aan het oriënteren op werk. Er zijn diverse hulpmiddelen die je daarbij kunnen helpen. Veel zijn op de buitenwereld en de mogelijkheden aldaar gericht, een enkele methode kijkt naar wie jij bent. Die focus op jezelf blijkt vaak een wezenlijke eerste stap te zijn. Zo’n “zelfonderzoek” is echter makkelijker gezegd dan gedaan!

Iedereen kent het model van de ijsberg wel: Een klein deel is zichtbaar en tastbaar; een veel groter deel echter (nog) niet. Die ijsberg kan je ook zien als metafoor voor jezelf. In welke mate blijf je bovenop de ijsberg manoeuvreren, en wanneer is het goed om de diepte in te duiken en je bewust te zijn van de krachtige onderstroom?

Je kan er voor kiezen om met behulp van veel gepraat en het invullen van vragenlijsten meer inzicht in jezelf te krijgen. Praktijk wijst uit dat deze aanpak vaak tot meer van hetzelfde leidt en nauwelijks nieuwe inzichten biedt. Laat staan dat de inzichten zich verankeren en leiden tot effectieve verandering. Je kan er ook voor kiezen vanuit een heel ander perspectief naar jezelf te kijken, waarmee je jouw interne krachtbron onderin de ijsberg ontdekt. Je ziet wat jou motiveert, wat jouw visie is, en ook wat maakt dat jij zelf op momenten die motivatie en visie ondermijnt en belemmert.

Tijdens deze inspiratiesessie neemt Bert Holman je mee in deze interessante aanpak, die écht iets met je motivatie doet, en van binnenuit beweging brengt. Bert is een zeer ervaren personal coach en heeft vele begeleidingsinstrumenten ontwikkeld. Hij helpt nieuwe perspectieven ontdekken en zaken vereenvoudigen. Zijn passie is om de eigenheid en talenten van mensen centraal te stellen en te mobiliseren. Dat doet hij onder ander als Werkfit Scherpschutter voor het UWV.

Praktische informatie

  • Bij het Nelson Mandela Centrum kun je gratis parkeren.
  • Consumpties (koffie&thee) kosten 60 cent en dienen contant worden afgerekend.
  • Neem zelf pen en papier mee. 

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Jolanda aan tijdens het event.

Essenceiam
Spreker