fbpx
Workshop

De kracht van positief denken

donderdag
28 maart
2019
09:30 - 12:00
Wijkcentrum Westwijzer (Helmond-West)
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond

Ben jij ook wel eens met negatieve gedachten een gesprek ingegaan? De kans is groot dat jij dit dan ook uitstraalt en het gesprek daardoor minder goed verloopt dan je had gehoopt. Positieve gedachten geven zelfvertrouwen en maakt de slagingskans op een goed gesprek veel groter.

Het is je vast al eens opgevallen dat jij anders reageert op stress in bepaalde situaties, dan bijvoorbeeld je vriend(in). Dit heeft met negatieve, belemmerende gedachten te maken en hoe jouw hersenen ermee omgaan.

In deze workshop ga je aan de slag om een negatieve, belemmerende gedachte om te buigen naar een positieve gedachte. Met een positieve overtuiging kom je verder. Daarnaast leer je hoe je van die nieuwe gedachte een gewoonte kunt maken. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen. Wat je leert in deze workshop kun je thuis zelf toepassen. De opdrachten dagen je uit om na te denken over zaken waar je in het dagelijkse leven aan voorbij gaat.

Selma van Noije heeft een missie. ‘Mensen helpen om meer vanuit hun hart te leven’. ‘Wat ik vaak zie, is dat mensen keuzes maken, omdat ze ergens bang voor zijn. Daardoor kunnen zij niet doen wat ze werkelijk belangrijk vinden. Ik help hen te ontdekken wat ze graag willen en wat voor hen belangrijk is. Daarnaast coach ik mensen om positieve gedachten te ontwikkelen, zodat ze meer (zelf)vertrouwen hebben. Vanuit dat (zelf)vertrouwen kunnen ze veel meer bereiken, kunnen ze hun doelen behalen, doen waar ze blij van worden en meer vanuit hun hart leven.’ Zij heeft een coachingspraktijk in Tilburg.

Praktische informatie
De inloop is vanaf 09.00 uur en de workshop begint om 09.30 uur. Locatie is Wijkhuis Westwijzer te Helmond. Consumpties zijn voor eigen rekening, de kosten hiervoor zijn € 1,20.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Kim aan tijdens het event.

Coachingspraktijk van Noije
Spreker