fbpx
Workshop

De kracht van een moodboard

donderdag
14 februari
2019
10:00 - 12:30
WestCord Hotel Delft
Olof Palmestraat 2
2616 LM Delft

Heb je vaak ideeën en wil je die uit je hoofd halen? Of zijn de ideeën nog niet concreet en is het tijd om nu meer te focussen? Schrijf je dan in voor deze workshop. Coach Lisette Goldman neemt ons mee in de belevingswereld van het maken van een moodboard. Onbewust en bewust kun je aan de slag met inzichten die er al bij je zitten. Het wordt duidelijker en helpt je verder in het zetten van de volgende stappen.

Het leuke en mooie van een moodboard maken is dat het blijft resoneren. We maken een moodboard vanuit een ontspannen setting. Lisette zorgt door geleide meditatie dat je wat makkelijker toegang krijgt tot je onbewuste wereld. Je hoeft helemaal niet goed te zijn in mediteren. Het enige wat we doen is luisteren en dit volgen. Deze onbewuste wereld zit in ons allemaal. Het is niet altijd makkelijk om erbij te komen. Dit kan komen door dat we druk zijn, ons ego in de weg zit, wij te veel (na)denken. Op het moment dat je vanuit het onbewuste gaat kijken wat je verlangens en dromen zijn merk je dat het veel krachtig is aangezien je kijkt naar wat je diep van binnen wilt. Dit wordt ook wel het Zelf genoemd.

Nu je dit weet kan je ook mee gaan in het resoneren want het werkt namelijk door. Je maakt een prachtig moodboard dat jouw diepste verlangen/droom/wens laat zien. Hier ga je mee aan de slag. Je zult zien dat deuren open gaan onderweg en dat zaken/momenten/dingen op je pad komen die nodig zijn om je verder te begeleiden naar je verlangen. Een moodboard gemaakt vanuit je Zelf kan een uitwerking hebben van 5 jaar. Des te meer reden om hem mooi en persoonlijk te maken.

Het is zeker niet zo dat het nu alleen over werk hoeft te gaan. Jij bent namelijk meer dan alleen werk want je komt iets doen op deze planeet. Je kunt een moodboard maken op een onderdeel zoals je werk of je lifestyle of gewoon op je hele Zijn. Wanneer je ontdekt wat jij hier te doen hebt dan zal je zien dat alles vanzelf lijkt te gaan. Je komt als het ware in een flow.

Lisette Goldman  is een geaccrediteerd coach op practitioner niveau (professioneel coachen, zelfbewust coachen, jungiaanse fundering 1-2). In haar praktijk gebruikt ze verschillende stijlen van coaching.

Nieuwsgierig geworden? Meld je snel aan!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Simone aan tijdens het event.

Lisette Goldman coaching en brainspotting
Spreker