fbpx
Workshop

De kracht van competenties en netwerken

maandag
10 december
2018
12:30 - 16:00
Michelin Distribution
Eikdonk 5
4825 AZ Breda

Deze workshop gaat over het belang van competenties en netwerken. Tijdens sollicitatiegesprekken worden de competenties en vaardigheden geprojecteerd op de functie om te zoeken naar een goede match. De kracht van competentiemanagement is om de toekomst van de organisatie en medewerkers te borgen.

Deze workshop heeft als doel om sollicitanten bewust te maken van het belang van competenties. Hoe kun je je competenties zichtbaar maken. Hoe kun je op competenties sturen en blijven ontwikkelen. De relatie tussen jouw competenties en de gevraagde competenties is bepalend voor je werkplezier. Er wordt ook kort gekeken naar jouw competenties.

Daarnaast wordt er in deze workshop ook aandacht besteed aan netwerken. Je maakt onder andere kennis met Netwerkgroep West-Brabant. Netwerken is dé manier om aan een nieuwe baan te komen. Want de juiste mensen kennen, daar kom je verder mee!

Jan Bekkers een HR-professional. Hij analyseert graag organisaties, maar ook mensen. Vroeger is hij actief geweest in grote organisaties, vandaag coacht hij met name MKB’ers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hij geeft hen inzicht in hun situatie en daarna een duwtje in de goede richting. Sturen op zowel lange termijn als op korte termijn is een van zijn favoriete bezigheden.

Eugèn Bruggeman is een marketing en communicatie professional. Hij goochelt graag met letters, tekens en beelden als image-maker. Hij heeft gewerkt binnen grote organisaties waar gestuurd werd op competenties. Hij is een dienstverlener, heeft oog voor het detail zonder het geheel uit het oog te verliezen.

Praktische informatie
De inloop is vanaf 12.30 uur en de workshop start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. We zijn te gast bij Michelin Distribution in Breda


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Anouk aan tijdens het event.

Spreker