fbpx
Workshop

De kracht van Communiceren

maandag
9
december
13:30 - 16:30
De Windwijzer
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen

Hoe komt het nu, dat je soms zo makkelijk in contact komt met anderen en je op een ander moment een gesprek voert wat zo stroef gaat? Dat zou je zo maar tijdens een sollicitatie gesprek kunnen overkomen, toch? Of misschien herken je het wel, dat je samen met een collega uit een meeting loopt en jij denkt “Nou dat was heldere taal! Aan de slag ermee!” En je collega zegt: ” Jeetje waar ging dit over? Nu weet ik nog niet waar ik aan toe ben?”. Herken je dit? Dat je het zo verschillend kunt ervaren? En zou je meer inzicht willen krijgen in de structuur erachter?

In deze training krijg je inzicht in communicatie, in die van jou, van de ander en onderling, door middel van theorie en vooral veel ervaringsoefeningen, waardoor je met zoveel meer vertrouwen gesprekken aangaat. En of dit nu een sollicitatie gesprek is, een netwerkgesprek of misschien zelfs wel een gesprek met je eigen partner. Verbindend communiceren is zoveel effectiever en krachtiger, dan vanuit emotie en onwetendheid!

Deze workshop wordt gegeven door Mirella van den Doel. Zij is internationaal gecertificeerd NLP trainer & coach en heeft haar eigen bedrijf DoelBewuster waarbij ze mensen individueel coacht op Persoonlijke Ontwikkeling, zodat ze weer in hun kracht komen te staan. Ervaring leert, dat als je je bewust bent van je doelen, je patronen, je beperkende overtuigingen en je waarden, volgende stappen en keuzes maken zoveel makkelijker gaat en dit zowel op zakelijk vlak als in je privé-leven. Ook is Mirella erkend TeamCoach en traint zij teams op teamontwikkeling en teambuilding.

Praktische informatie:

– 13.15 – 13.30 inloop
– 16.30 – 17.00 ruimte om vragen te stellen en te netwerken
– Koffie en thee is gratis

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Shannah aan tijdens het event.

Event manager
DoelBewuster
Spreker