fbpx
Workshop

De kracht van communiceren

vrijdag
17 mei
2019
09:30 - 12:30
de Kosterij / Trinitatiskapel
Vriesestraat 20
3311 NR Dordrecht

Hoe komt het nu, dat je soms zo makkelijk in contact komt met anderen en je op een ander moment een gesprek voert wat zo stroef gaat? Dat zou je zo maar tijdens een sollicitatie gesprek kunnen overkomen, toch? Of misschien herken je het wel, dat je samen met een collega uit een meeting loopt en jij denkt “Nou dat was heldere taal! Aan de slag ermee!” En je collega zegt: ” Jeetje waar ging dit over? Nu weet ik nog niet waar ik aan toe ben?”.  Herken je dit? Dat je situaties zo verschillend kunt ervaren? En zou je meer inzicht willen krijgen in de structuur erachter?

In deze training krijg je inzicht in communicatie, in die van jou, van de ander en onderling, door middel van theorie en vooral veel ervaringsoefeningen, waardoor je met zoveel meer vertrouwen gesprekken aangaat. En of dit nu een sollicitatie gesprek is, een netwerkgesprek of misschien zelfs wel een gesprek met je eigen partner. Verbindend communiceren is zoveel effectiever en krachtiger, dan vanuit emotie en onwetendheid! De training is al enkele keren gegeven in Schiedam en vanwege dit succes wordt hij nu ook in de oudste stad van Holland, Dordrecht, gegeven.

Deze workshop wordt gegeven door Mirella van den Doel. Zij is trainer & coach (NLP) en heeft haar eigen bedrijf DoelBewuster waarbij ze mensen individueel coacht op Persoonlijke Ontwikkeling, zodat ze weer in hun kracht komen te staan. Ervaring leert, dat als je je bewust bent van je doelen, je patronen, je beperkende overtuigingen en je waarden, volgende stappen en keuzes maken zoveel makkelijker gaat en dit zowel op zakelijk vlak als in je privé-leven. Ook is Mirella TeamCoach en traint zij teams op teamontwikkeling en teambuilding. Want wat maakt een team nu zo succesvol? Welke doelen heb jij met je team? Hoe communiceren jullie onderling en naar buiten? Welke (ongeschreven) afspraken zijn er samen gemaakt? Kent iedereen zijn taken en verantwoordelijkheden? Allerlei vragen waar ze samen met jou of je team mee aan de slag gaat. Mensen en Teams in hun kracht zetten, dat is dan ook haar missie.

Praktische informatie
We zijn welkom in de Trinitatiskapel. Het is een van de oudste kerken van Dordrecht;
Inloop vanaf 9.30 uur. Vanaf 12.00 tot 12.30 uur is er tijd om te netwerken;
Consumpties zijn voor eigen rekening.

————————————————————————————————

 

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Martin aan tijdens het event.

 

Event manager
DoelBewuster
Spreker