fbpx
Workshop

De kracht van communiceren 2.0

dinsdag
5 maart
2019
10:00 - 12:00
Zavor Coffee Experience Schiedam
Hoogstraat 91
3111 HC Schiedam

Hoe komt het nu, dat je soms zo makkelijk in contact komt met anderen en je op een ander moment een gesprek voert wat zo stroef gaat? Dat zou zo maar tijdens een sollicitatie gesprek kunnen overkomen, toch? Of misschien herken je het wel, dat je samen met een collega uit een meeting loopt en jij denkt “Nou dat was heldere taal! Aan de slag ermee!” En je collega zegt: ” Jeetje waar ging dit over? Nu weet ik nog niet waar ik aan toe ben?”.  Herken je dit? Dat je het zo verschillend kunt ervaren? En zou je meer inzicht willen krijgen in de structuur erachter? Wegens groot succes geven we deze training gewoon nog een keer.

In deze training krijg je inzicht in communicatie, in die van jou, van de ander en onderling, door middel van theorie en vooral veel ervaringsoefeningen, waardoor je met zoveel meer vertrouwen gesprekken aangaat. En of dit nu een sollicitatie gesprek is, een netwerkgesprek of misschien zelfs wel een gesprek met je eigen partner. Verbindend communiceren is zoveel effectiever en krachtiger, dan vanuit emotie en onwetendheid!

Deze workshop wordt gegeven door Mirella van den Doel. Zij is trainer & coach (NLP) en heeft haar eigen bedrijf DoelBewuster waarbij ze mensen individueel coacht op Persoonlijke Ontwikkeling, zodat ze weer in hun kracht komen te staan. Ervaring leert, dat als je je bewust bent van je doelen, je patronen, je beperkende overtuigingen en je waarden, volgende stappen en keuzes maken zoveel makkelijker gaat en dit zowel op zakelijk vlak als in je privé-leven. Ook is Mirella TeamCoach en traint zij teams op teamontwikkeling en teambuilding. Want wat maakt een team nu zo succesvol? Welke doelen heb jij met je team? Hoe communiceren jullie onderling en naar buiten? Welke (ongeschreven) afspraken zijn er samen gemaakt? Kent iedereen zijn taken en verantwoordelijkheden? Allerlei vragen waar ze samen met met jou of je team mee aan de slag gaat. Mensen en Teams in hun kracht zetten, dat is dan ook haar missie.

Praktische informatie
We zijn welkom bij Zavor Coffee. Consumpties zijn voor eigen rekening. Workshop is van 10.00 – 12.00 uur. Inloop vanaf 09.45 uur en van 12.00 – 12.30 uur is er tijd voor netwerken.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Marieke aan tijdens het event.

Event manager
DoelBewuster
Spreker