fbpx
Workshop

De kracht van (beperkende) Overtuigingen & Herkaderen

donderdag
27 juni
2019
10:00 - 12:30
Roomin
Rijksmonument, vergaderzaal op de 1ste etage
Korte Dam 10
3111 BG Schiedam

Herken je dat wanneer je een vacature ziet, je toch niet op de functie ingaat, omdat je de overtuiging hebt, dat je toch niet geschikt bent! Gewoon omdat er bijvoorbeeld 1 of 2 functie eisen in staan, waarbij je zelf nog niet volledig overtuigd bent, dat je het al helemaal kan? Of dat je vooraf al zo zenuwachtig bent voor een (sollicitatie-) gesprek, waardoor je vooraf al dichtslaat? En misschien herken je de situatie ook wel dat je gevraagd wordt een assessment te doen voor een bepaalde functie en jij denkt ‘Nou dat wordt natuurlijk helemaal niets, nu val ik door de mand!’.

Welke beperkende overtuiging herken je bij jezelf? En ben je je sowieso wel bewust van je overtuigingen?

In deze training krijg je inzicht welke beperkende overtuiging(en) jij zelf hebt en hoe je deze zou kunnen veranderen (herkaderen) naar een overtuiging die wél voor je werkt. Naast kort inleidende theorie zullen er vooral veel ervaringsoefeningen zijn, waardoor je meer inzicht krijgt in jouw bewuste en onbewuste (beperkende) overtuigingen & non-verbale communicatie en een verandering hierin ook beter beklijft.

Deze workshop wordt gegeven door Mirella van den Doel (DoelBewuster) en Renate Kruijtzer (RenaSense). Beide zijn zij trainer & coach en hebben samen hun bedrijf BDynamics, waarbij ze mensen individueel coachen op Persoonlijke Effectiviteit, zodat ze weer in hun kracht komen te staan. Ervaring leert, dat als je je bewust bent van je doelen, je patronen, je waarden en je (beperkende) overtuigingen, volgende stappen en keuzes maken zoveel makkelijker gaat en dit zowel op zakelijk vlak als in je privéleven.

Praktische informatie
We zijn te gast bij Roomin in een Rijksmonumentale pand in het centrum van Schiedam.
Je bent welkom vanaf 09:45 uur; we starten om 10:00 uur en de workshop duurt tot 12:00 uur, daarna is er tijd voor netwerken.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Tanja aan tijdens het event.

DoelBewuster
Spreker
RenaSense
Spreker