fbpx
Workshop

De eerste indruk

vrijdag
25 januari
2019
11:30 - 13:00
EpiCentrum Slaaghwijk
Valkenpad 34-36
2317 AN Leiden

Ben jij nieuwsgierig naar het beeld dat je bij de ander oproept en wat men van jou onthoudt? Wil jij interactief en in een ongedwongen sfeer ontdekken hoe je dit beeld (jouw imago) met kleding, kleuren en communicatie (positief) kunt beïnvloeden? Met behulp van diverse kleuren stof gaan we aan de gang om je pointers te geven die je kunnen helpen het lot te beïnvloeden.

Iris Esser werkt als projectsecretaris bij de gemeente Rotterdam en heeft onlangs een Communicatie A-studie afgerond. Met deze studie worden de communicatie-instrumenten behandeld, en de wijze waarop deze in elk soort organisatie kunnen worden toegepast. Naast haar baan als projectsecretaris is ze Imago Styliste. Een Imago Styliste kijkt naar jouw gehele uitstraling en brengt het uiterlijk in overeenstemming met jouw doelstellingen. Die doelstellingen kunnen op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak liggen.

Praktische informatie
Koffie en thee zijn gratis. In de buurt kan gratis geparkeerd worden.
Kom je met de bus? Let op: 9292 zegt dat het 10 minuten lopen is, maar dat klopt niet. In de bus van lijn 3 en 4 blijven zitten en bij de halte Valkenhorst uitstappen.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Shirley aan tijdens het event.

Esser Writings & Assistance
Spreker