fbpx
Workshop

Create the Mindset for Change

donderdag
5 september
2019
10:00 - 12:30
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo (OV)

Wil jij ook leven en werken vanuit je hart?

Dan is deze workshop ‘Create the Mindset for Change’ het antwoord voor jou!

In deze workshop:

– Ontdek je wat jij het allerliefst zou willen doen, zodat je vanuit dit heldere weten jouw volgende stappen kunt gaan bepalen;

– Gaan we groots dromen zodat jij uit je hoofd gaat, met al haar twijfels en onzekerheden, en je opnieuw contact maakt met jouw gevoel. Vanuit jouw gevoel kun je nieuwe keuzes gaan maken waar je blij van wordt;

– Word jij geholpen het brandende verlangen en de energie te creëren en op te wekken die er voor nodig zijn om weer in de actie te gaan, zodat jij kunt gaan werken en leven vanuit jouw hart.

Tijdens de workshop ‘Create the Mindset for Change’ geeft Nicole jou DE tools om een vliegende start te maken.

De trainer

Nicole Engels is een psychologe met een passie voor de wet van aantrekking en de afgelopen 10 jaar heeft ze honderden mensen mogen trainen en coachen in het bedrijfsleven. Nicole: “Vanaf het moment dat ik al mijn psychologische kennis ging combineren met mijn kennis van de wet van aantrekking en vanaf het moment dat ik alle tips en oefeningen die ik al jarenlang aan al mijn klanten die ik gecoacht heb gaf op structurele basis ging toepassen voor mezelf, is mijn leven enorm veranderd en ben ik gestart met de creatie van mijn droomleven. En als ik het kan, dan kan jij dit ook!”

Vanaf 2017 heeft Nicole haar eigen bedrijf “De Mindsetpsycholoog”. Het is haar intentie zoveel mogelijk mensen te inspireren om de connectie te maken met wie ze werkelijk zijn. Nicole helpt jou begrijpen hoe je mind werkt en hoe jij de kracht van creatie vóór je kunt laten werken, zodat jij zonder concessies durft te kiezen voor jouw geluk.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 9.30 uur.
– We starten om 10.00 uur.
– Gratis koffie en thee.
– Denk aan pen en papier.

_____________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Marieke aan tijdens het event.

Nicole Engels
Spreker