fbpx
Workshop

Create the Mindset for Change

maandag
14
oktober
13:30 - 16:00
Het vijfde huis
Livingstonelaan 54
2803 EL Gouda

Wil jij ook leven en werken vanuit je hart? Dan is deze workshop voor jou!

– Ontdek je wat jij het allerliefst wilt doen, zodat je vanuit die visie jouw volgende stappen kunt bepalen;
– Gaan we groots dromen, zodat jij uit je hoofd gaat en weer contact maakt met jouw gevoel. Van daaruit bepaal je nieuwe keuzes waar je écht blij van wordt;
– Word jij geholpen het brandende verlangen en de energie op te wekken die essentieel zijn om in actie te komen, zodat jij vanuit jouw hart gaat werken en leven.

Tijdens deze workshop geeft Nicole jou DE tools om een vliegende start te maken.

De trainer

Nicole Engels is een psychologe met een passie voor de wet van aantrekking en de afgelopen 10 jaar heeft ze honderden mensen mogen trainen en coachen in het bedrijfsleven. Nicole: “Dankzij mijn wetenschappelijke en psychologische achtergrond, mijn jarenlange ervaring als trainer/coach in het bedrijfsleven in combinatie met mijn geloof in de wet van de aantrekkingskracht, heb ik een toolkit opgebouwd waar ik jou kan helpen in zowel je persoonlijke als je zakelijke ontwikkeling. Ik heb alle tips en oefeningen op structurele basis toegepast voor mezelf, waardoor mijn leven enorm is veranderd. Ik ben gestart met mijn droomleven. En als ik het kan, dan kun jij dit ook!”

Vanaf 2017 heeft Nicole haar eigen bedrijf “De Mindsetpsycholoog”. Haar intentie: zoveel mogelijk mensen inspireren om de connectie te maken met wie ze werkelijk zijn. Nicole helpt jou begrijpen hoe je mind werkt en hoe jij de kracht van creatie vóór je kunt laten werken, zodat jij gaat voor jouw geluk.

Spreekt de workshop jou aan? Volg je gevoel en meld je aan!

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 13:00 uur. Start om 13:30 uur.
– Voor koffie/ thee wordt een bijdrage gevraagd; graag contant/gepast geld meenemen s.v.p.
– Denk aan pen en papier.

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Sandra aan tijdens het event.

Event manager
Nicole Engels
Spreker