fbpx
Workshop

Continue leren voor talentontwikkeling

vrijdag
15 november
2019
14:00 - 16:30
Canon Europe N.V.
Bovenkerkerweg 59
1185 XB Amstelveen

In de vierde industriële revolutie gaan veranderingen sneller dan ooit door het samengaan van technologieën als blockchain, robotisering en het Internet of Things. Door deze snelle veranderingen zijn werkgevers, individuen en overheden op zoek naar andere vaardigheden om boven op de laatste ontwikkelingen en de economische groei te blijven. Het Internet geeft iedereen de mogelijkheid om continue te leren, omdat veel informatie vrij verkrijgbaar is.  “Continue leren” wij horen er steeds vaker over om onze talenten te blijven ontwikkelen en te zorgen voor onze eigen duurzame inzetbaarheid. Maar hoe pak je dat nu aan?

Een aantal vragen:

– Wat is continue leren?
– Hoe meet je de resultaten?
– Wat zijn de ontwikkelingen in studeren?
– Hoe gebruiken wij informatie en welke vaardigheden zetten wij daarvoor in?
– Wat zijn oplossingen om relevante werkervaring op te doen met je nieuwe vaardigheden?

Tijdens deze workshop zullen wij ons verdiepen hoe je met een continue leren mindset jezelf kunt blijven ontwikkelen, verbeteren en klaar kunt stomen voor de vaardigheden van de arbeidsmarkt van vandaag én in de toekomst.

De spreker

Rob den Hartoog is Program Manager for Business Partnership Program, People Development consultant, Trainer coach bij Canon (Europe) in Amstelveen. In deze functie is hij verantwoordelijk voor cross-functional samenwerking en de ontwikkeling van een studieprogramma van workshop sessies, webinars, eLearning, business case analysis en peer-to-peer coaching. Daarnaast is hij trainer en coach voor managementontwikkeling van toekomstige leiders.

“Mensen beschrijven mij vaak als inspirerend, uitdagend, motiverend en out-of-the-box en bovenal een wakker maker”.

Praktische info:

– Je bent welkom vanaf 13:30 uur voor de inloop met koffie of thee (gratis) en om te netwerken.
– De workshop start om 14:00 uur. Rond 16.30 uur sluiten wij de workshop af.
– Parkeren kan na aanmelding als gast bij het gebouw of aan de openbare weg de Spinnerij.

_________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Hans Benne
Event manager
Canon Europe N.V.
Spreker