fbpx
Meet-up

check je cv

dinsdag
16 april
2019
10:00 - 11:30
Team Intro
Doctor Lelykade 3
2583 CL Den Haag

Een werkgever besluit vaak al binnen 6 seconden of jouw cv de moeite waard is om verder te lezen. Zorg er dus voor dat je cv opvalt en uit die grote stapel met andere sollicitanten wordt geplukt.

Heb jij moeite met het schrijven van een goed en onderscheidend cv? Kost het je veel tijd en energie? En word je dan vaak toch nog afgewezen?

Kies dan voor het cv dat werkt! Het cv dat werkt is echt anders dan anders! Het cv is persoonlijk, en sluit naadloos aan op de vraag van de arbeidsmarkt.

Freeke Mauritsz gaf op 9 april in Den haag de workshop “Cv dat werkt”. Deze meet-up is een vervolg op die workshop. Deelnemers van die workshop spreken af om samen nogmaals elkaar cv te checken. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

 


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Verginia aan tijdens het event.