Workshop

Career Night

dinsdag
17 oktober
2017
19:00 - 21:00
MFC Presikhaven
Laan van Presikhaaf 7
6826 HA Arnhem

Zit jij in de laatste fase van je opleiding of ben je afgestudeerd en op zoek naar een (starters)baan? Kom naar de jongerenavond in Arnhem met topsprekers en persoonlijk carrière advies!  Ondernemer Metin Durmus (Directeur MVO Solutions en Businessclub Vitesse) vertelt over hoe je als sollicitant opvalt bij werkgevers, psycholoog Carina Wiegman (Skills-trainer voor young-professionals) geeft de sollicitatietraining “D.I.Y. Persoonlijk leiderschap” en experts van Randstad checken je cv!

 

Workshop:  “D.I.Y. – Persoonlijk leiderschap”

Het persoonlijk merk is belangrijk. Met pakkende pitch, super cv en storytelling kwaliteiten zijn we allemaal designers van onze eigen wereld geworden. Nike zegt “Just do It”. Dat klinkt soms makkelijker gezegd dan gedaan. Want weet jij waarvoor je wilt gaan? Durf jij te kiezen en tot actie te komen? Vanavond experimenteren we met skills waarmee je (nog) steviger in eigen sneakers komt te staan en waarmee je vanuit meer zelfleiderschap stappen vooruit kunt zetten. Tijdens de workshop gaan we in groepen aan de slag en leren van de ervaringen van andere young-professionals en krijg je tips van loopbaanexperts.

 

Praktisch
De inloop is om 19.00 uur en om 19.15 uur gaan we van start. De Career Night is tot stand gekomen door een samenwerking met het project Ruim Baan van de gemeente Arnhem en is daarom gericht op jongeren. Aanmelden is gratis en kan via de groene button.

 

Event manager
Metin Durmus
MVO Solutions / Vitesse
Spreker
Carina Wiegman
GenZ & Millennial Mentor
Spreker
Shafie Mohamed Arab
Spreker
Kim Bakker
Rayonmanager Randstad
Spreker