fbpx
Workshop

Breng je gedrag in kaart

dinsdag
30 juli
2019
10:00 - 12:30
Stichting Odensehuis Zutphen
Tengnagelshoek 6
7201 NE Zutphen

Vind jij het moeilijk om met bepaalde mensen om te gaan en ken jij het effect van jouw gedrag op anderen? Heeft het zin hierover na te denken? Jazeker! Van 95% van ons gedrag zijn we ons totaal niet bewust omdat we dat gewend zijn, niet nadenkend of het handig, zinvol of effectief is. In deze workshop gaan we aan de slag met ‘Landschappen van ons Gedrag’ en zul je ervaren hoe het voelt om in de ‘Wereld van Verschil’ te wonen en wie je nabije of verre buren zijn. Ontdek jouw eigen gedrag en welk effect dit op een ander heeft!

Leo Hans, gediplomeerd coach en eigenaar van Onderwijstrainers.nl, gebruikt de methode Personal Mapping van MapsTell waarbij speciale landkaarten worden gebruikt. Hij neemt je mee op reis: je ervaart welke steden vertrouwd voelen en voor welke steden je liever een omweg maakt. Op de ‘Wereld van Verschil’ van negen vierkante meter vindt iedereen een eigen plek en snap je hoe het zit met anderen die in een andere stad wonen. Herken en erken je eigen plek en weet waar ‘de ander’ woont: het maakt een groot verschil. Pas als je het effect van je eigen gedrag beter kent, heb je meer begrip voor de ander en ben je beter in staat om een gelijkwaardige dialoog aan te gaan en om beter samen te werken met anderen.

Maak gratis als voorbereiding je eigen landkaart via https://basicmap.mapstell.com. Je krijgt een cartografische weergave van de manier waarop jij je gedraagt, communiceert en reageert. Deze landkaart kun je meenemen naar de workshop, zodat we deze samen kunnen bespreken.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je snel in!

Praktische informatie:

– Je bent vanaf 9.30 uur van harte welkom bij de locatie.
– De workshop is van 10.00 tot 12.30 uur.
– Parkeren is beperkt mogelijk achter het gebouw.
– De locatie is op loopafstand van het station.
– Kosten koffie/thee € 1,- per persoon.

__________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Anja aan tijdens het event.

Event manager
Onderwijstrainers.nl
Spreker