fbpx
Workshop

Breek los en LEEF je mooiste baan!

vrijdag
30 augustus
2019
09:30 - 12:00
Seats2meet.com Strijp-S Eindhoven
Apparatenfabriek Torenallee 24
5617 BD Eindhoven

Het gaat er niet om WAT je doet, maar als WIE je het doet. Wanneer je dit beseft hoef je nooit meer te zoeken naar de perfecte baan, de ideale omgeving of de leukste uitdaging. Laat je ego los en geef vorm aan jouw ideale persoonlijkheid.

Op vrijdag 30 augustus vertelt Lieke van der Vorst, ervaringsdeskundige in persoonlijkheidsontwikkeling, over hoe je kunt ontwikkelen van ego naar persoonlijkheid. Het ego is gericht op het nastreven van de norm. Merk jij dat dit jou enorm veel energie kost, dat je zelfs vastloopt of dat jij juist het gevoel hebt dat er meer is, dan zit je bij haar op de goede plek.

Niet langer vechten en eindeloos zoeken maar juist meer tot jezelf komen en op die manier intenser leven en werken met meer succes (wat jij hier persoonlijk onder verstaat).

Haar persoonlijke verhaal en de achterliggende theorie die ze beeldend zal uitleggen maken haar boodschap helder en eentje waar je niet omheen kunt. Nu al inspiratie op doen? Je kunt haar volgen op LinkedIn, op Facebook en Instagram als ‘Lieke weet raad’.

Lieke van der Vorst is ondernemend als ‘Lieke weet Raad´ en coacht particulieren, ondernemers en bedrijven. Haar klanten zijn personen die de diepgang zoeken in persoonlijke ontwikkeling en de intensiteit van het leven willen proeven. Door middel van een uniek coachtraject haalt ze deze superkracht bij hen naar boven.Ook geeft ze regelmatig workshops aan bedrijven: ‘het loslaten van het ego’.

Praktische informatie:

– Inloop om 9 uur
– Koffie, thee, water inbegrepen (geen gelegenheid bij S2M om te lunchen)
– Let op: Parkeren op StrijpS mogelijk, maar betaald

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Servia aan tijdens het event.

Lieke weet raad
Spreker