Workshop

Boks jezelf mentaal sterk!

donderdag
7 december
2017
13:00 - 15:00
Mazars
Seats2meet.com
Druivenstraat 1
4816 KB Breda

Gun jij jezelf een mooi leven? 

In between jobs. Dat vraagt mentaal wat van je. Mentaal sterk en weerbaar zijn is niet iets wat je normaal gesproken leert op school. Om jezelf succesvol te presenteren bij sollicitaties is een stabiele basis van doorslaggevende betekenis.

Vertel eens eerlijk: hoe zit dat bij jou? Kun jij rust bewaren als de druk op je toeneemt? Heb je zelfvertrouwen? Neem jij krachtige beslissingen? Hoe ben jij onder werk- en groepsdruk? Heb jij zelfvertrouwen? Doe jij wat je (echt) wilt doen? Hoe ga jij om met onzekerheid? Wil je zelf ervaren waar je NU staat?

Boks jezelf mentaal sterk! In deze workshop gaan we actief aan de slag. Er wordt niet tegen elkaar gebokst, maar alleenzijdig tegen een stootkussen. We laten je door middel van fysieke oefeningen, in combinatie met mentale coaching, zien waar je nu staat.

Je hoeft geen beoefenaar van sport te zijn om hieraan te kunnen deelnemen. Comfortabele kleding waarin je lekker kunt bewegen is de enige voorbereiding. Wij zorgen voor de spullen zoals een stootkussen en bokshandschoenen.

Wil jij je prestaties verbeteren? Leren observeren? Zelfverzekerder zijn? Leren doelen te halen?

Meld je dan aan!

Gasttrainers zijn Marjoleine Kapitany en Martijn Haan. Marjoleine Kapitany is zelfstandig ondernemer, partner EQfit en (ondernemers)coach bij IMK. Martijn Haan is eigenaar EQfit. Zijn achtergrond bestaat uit kennis over boksen, het brein, gedrag, persoonlijkheid, lichaamstaal en expressie. Met al zijn kennis en expertise heeft hij de EQfit Basis ontwikkeld, een must voor iedereen die een leuker en makkelijker leven nastreeft.

Praktische informatie

We zijn te gast bij Seats2Meet Mazars. Thee, koffie en water worden door hen beschikbaar gesteld.
De inloop is vanaf 12.40 uur. De workshop start om 13.00 uur.