fbpx
Workshop

Beste strategie om NU werk te vinden

donderdag
14 februari
2019
13:30 - 16:15
Restaurant De Jonge Haan
Schuin tegenover de Bibliotheek Hilversum
's-Gravelandseweg 62
1217 ET Hilversum

Bas Westland – recruiter/headhunter/vacature-bemiddelaar- is een bekende gastspreker bij DeBroekriem. Hij zet zich vaak in om pro deo voor De Broekriem werkzoekenden aan een nieuwe job te helpen. Wat voor gastspreker is hij? Eentje die letterlijk barst van motivatie, inspiratie en bevlogenheid. Bas is dan ook in alles motivatie, inspiratie en bevlogenheid.

“Als je in deze huidige arbeidsmarkt niet in staat bent om een baan te krijgen, dan moet je jezelf toch maar eens goed achter de oren gaan krabben hoe dat komt”, zo verkondigde hij eind 2018.  “Dan is er toch echt iets mis met je strategie.” Mooi verhaal Bas. Maar wat is volgens jou dan wél de beste strategie? Juist dat komt aan bod tijdens deze bijeenkomst van De Broekriem.

Bas geeft zijn eigen visie. In het eerste gedeelte praat hij ons bij over de actuele arbeidsmarkt. Uiteraard met hoor en wederhoor. Na de pauze krijgt iedereen de tijd om te sparren met Bas over zijn/haar eigen strategie om een baan te vinden. Dat levert informatie op die voor iedereen relevant is. Zo zijn we ook tegelijkertijd over en weer met elkaar aan het netwerken!

Gun jezelf het beste Valentijnsdag-geschenk!

Praktische informatie

  • Je bent donderdagmiddag 14 februari januari van harte welkom voor dit event bij Café De Jonge Haan in Hilversum. De inloop begint vanaf 13.00 uur in een sfeervolle zaal op de eerste etage. Het event zelf start om 13.30 uur en eindigt rond 16.15 uur.
  • Bij Café De Jonge Haan , gelegen aan de ’s Gravelandseweg 62, kun je gratis parkeren. Is het daar vol? Dan kun je ook gratis parkeren bij de bibliotheek (eigenlijk pal tegenover Café De Jonge Haan). Vanaf Hilversum Centraal is het circa tien minuten lopen.
  • Voor slechts € 4,50 is het mogelijk om van koffie, thee én frisdrank gebruik te maken. Dit bedrag wordt overigens gelijk geïnd bij je binnenkomst door de eventmanager. Het is fijn als iedereen die  € 4,50 ook handje contantje bij zich heeft en afdraagt.

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Tom aan tijdens het event.

e-people
Spreker