fbpx
Workshop

Bereiken wat ik wil! (deel 1 van 2)

dinsdag
20 augustus
2019
10:00 - 12:30
Meet Berlage- Amsterdam Center
Seats2Meet in de Beurs van Berlage
Oudebrugsteeg 9
1012 JN Amsterdam

Toen Ahmed Aboutaleb, tijdens zijn sollicitatiegesprek voor de functie van burgemeester, de vraag kreeg waarom hij solliciteerde antwoordde hij: ‘Omdat ik het goede wil doen’.

Dat gaf de doorslag, hij was aangenomen! Dit maakt duidelijk dat, wat je drijfveren zijn, hoe je het zegt en wat je daarbij uitstraalt essentieel is. Dat ga je tijdens deze tweeluik-workshop op 20 en 27 augustus oefenen.

Dan ga je aan de slag met dat telefoongesprek met die potentiële werkgever, dat sollicitatie-netwerk-koffiegesprek. Je traint met het vinden van de rust om te luisteren, te denken, concentreren, observeren. En misschien net die doorslaggevende zin te formuleren. Met rust en zelfvertrouwen zeggen wat je drijft.

Hans Koenis geeft deze actieve tweeluik workshop. Hij heeft jouw persoonlijke leerdoelen voor ogen, die kun je op hem oefenen. Zijn advies is die van tevoren aan hem door te geven. Verder kun je thuis, ter voorbereiding, een mooie, heldere introductie van jezelf, een script, met je drijfveren daarin verwerkt, op papier te zetten. Die kun je dan presenteren tijdens de workshop.

Hans leert je beter communiceren en presenteren door ervarend leren met een persoonlijke, vriendelijke aanpak. Door zijn levendige, humorvolle en persoonlijke stijl en zijn open houding weet hij een vertrouwde sfeer te creëren, zodat je je snel op je gemak voelt en optimaal leert. Hij is direct en zo nodig confronterend, maar doet dit wel met jouw doel voor ogen, op basis van gelijkwaardigheid. Hij heeft tien jaar lesgegeven in het basis- en middelbaar onderwijs, en werd daarna trainingsacteur, trainer en coach. Verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet en leert: hoe dat te ontwikkelen, te versterken en in te zetten in je functioneren? Dat is de rode draad in zijn werk.

Praktische informatie:

– Inlooptijd is om 09.30
– Consumpties zijn voor eigen rekening

_________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
Koenis training & coaching
Spreker