fbpx
Workshop

Benut je eigen wijsheid

dinsdag
15 januari
2019
13:30 - 16:00
De Buutplek (Stickerbuilding)
Meester D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem

Je bent op zoek naar een andere baan of overweegt voor jezelf te beginnen. Hét moment om jezelf kritische vragen te stellen zoals bijvoorbeeld:
Waar sta jij voor op? Waar gaan jouw ogen van glimmen? Wat wil je nu écht? Weet je wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn? Ik geloof in mensen die doen waarvoor ze gemaakt zijn. Vanuit je kern in je kracht: dat werkt als een magneet!

Daniëlle de Wilde begeleidt als Personal Performance Coach vanuit haar bedrijf Voldaan ambitieuze ondernemers en ondernemende professionals naar meer rust, plezier en succes. Als je haar 3 jaar geleden had verteld dat ze zou doen wat ze nu doet dan had ze je niet geloofd. Uit eigen ervaring weet ze dat het nodig is los te laten alvorens iets nieuws te starten. De belangrijkste inzichten deed ze op als ze weerstand voelde. Waar weerstand zit ligt vaak de sleutel…

In de interactieve workshop ‘Benut je eigen wijsheid’ sta je echt stil bij jezelf. Je ontdekt:

  • Jouw uniekheid
  • Hoe je dit kunt vertalen naar loopbaanwensen, jouw cv en LinkedIn profiel
  • Wat dé sleutel naar je succes is
  • Waar je anderen voor nodig hebt (en waarvoor ook vooral niet…)
  • Wat de 5 geheimen zijn die ervoor zorgen dat de energie gaat stromen en je in beweging komt

In een kleine setting begeleidt Daniëlle je aan de hand van haar eigen ervaringen van je kern naar je kracht. Je gaat aan de slag met oefeningen en er is ruimte om ervaringen te delen.

Praktische informatie
Je bent welkom vanaf 13.00 uur waarna we om 13.30 uur starten met de workshop. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in, er zijn 15 plekken!


 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten?
Bekijk dan de video via deze link.

Event manager
Voldaan Training
Spreker