Workshop

De beller is sneller

maandag
22 mei
2017
10:00 - 12:30
De Blauwe Kamer
Ruimte in de Stadsbibliotheek van Dordrecht.
Groenmarkt 153
3311 BD Dordrecht

“Hoe kom ik bovenop de goede stapel te liggen?”

Heb jij een vraag over de functie? of het bedrijf? of wil je weten of je sollicitatie goed is aangekomen? Maar de gedachte alleen al om naar de telefoon te grijpen bezorgen jou buikpijn en zweetdruppels. Diep in je hart weet je, dat juist dat ene belletje het verschil kan maken om jouw kansen te vergroten om bij dat bedrijf binnen te komen. Want jouw doel is om uiteindelijk uitgenodigd te worden.

Na deze workshop, gegeven door Peter Hersbach, ga je naar huis met een goed belscript / vragenoverzicht. Daarnaast krijg je prima gereedschap mee om je bloeddruk bij het bellen en tijdens een sollicitatiegesprek laag te houden, plus enkele gerichte psychologische technieken voor de juiste spirit en focus bij het geheel.

Peter Hersbach is in zijn vrije tijd o.a. scheidsrechter en hij traint ook scheidsrechters. Zo heeft hij zich door de jaren heen goed ontwikkeld in verbale – en non-verbale communicatie technieken en mentale weerbaarheid. Met sportieve inslag weet Peter mensen te inspireren om zich persoonlijk te ontwikkelingen.

De inloop is vanaf 09.45 uur, zo kun je kennis te maken met de andere deelnemers.
We beginnen met de workshop om 10.00 uur.
Consumpties zijn voor eigen rekening.

De bibliotheek van Dordrecht ligt in het centrum op loopafstand van het Centraal Station van Dordrecht. Voor degene die met eigen vervoer komen, is het mogelijk om tegen betaling te parkeren in een van de omliggende parkeergarages.

————————————————————————————————————
DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via http://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie of spreek eventmanager Ellen aan tijdens het event.

 

Spreker