fbpx
Workshop

Alternatieve kijk op geld

woensdag
26 juni
2019
10:00 - 12:00
Switch Mediapark
Naast Bar Boon
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Alexander van Dijl verhuurde zijn huis via AirBNB om zo voldoende te kunnen verdienen om te eten. Hij sliep in budget hostels en zelfs in zijn eigen berging in de kelder van zijn flat. Later ontving hij ook nog een aanslag van de belasting en zat hij helemaal in de problemen.

Alexander richtte de website AliExpressNederland.nl op wat resulteerde in een omdraai in zijn leven. Al snel verdiende hij daar enkele tientjes per dag mee. Inmiddels is de omzet van deze ene website gestegen naar meer dan honderd euro per dag.

De interactieve workshop die Alexander zal verzorgen is bedoeld ter inspiratie. Het is bedoeld voor ZZP’ers en mensen die meer uit het leven willen halen dan een simpele baan. Voor mensen die nu moeten leven van een krap budget. Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan moet jij hier beslist bij zijn.

Alexander is Budgettrainer. Hij heeft dit door eigen bittere ervaring geleerd. Hij wil graag iedereen helpen die aan het eind van hun maandinkomen een stuk maand overhouden. Door zijn ervaringen te delen en veel budgettips te geven heeft hij al menig persoon geholpen om financiële problemen op te lossen.

Algemene informatie

– Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom. Kom lekker vroeg, zodat je rustig kennis kunt maken met de andere deelnemers en de workshopgever.

– Vanaf 10.00 uur gaan we beginnen. Waarschijnlijk besluiten we de ochtend rond 12.00 uur

– De koffie en thee staan klaar (gratis).

– Als je met de auto komt, dan kun je in de omliggende wijken (betaald) parkeren.

– Als je met de trein komt, is het vanaf station Hilversum Mediapark een paar minuten lopen naar Switch. Loop het Mediapark op, voorbij de slagboom ga je bij de eerste afslag naar rechts. Na ongeveer 100 meter vind je Switch aan je linkerhand.

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Josje aan tijdens het event.

Event manager
Alexander van Dijl
VraagAlex
Spreker