fbpx
Workshop

Aan de slag met LinkedIn en cv

woensdag
17 april
2019
10:00 - 12:00
Het Arnhems Gemaal
Gelderse Rooslaan 85
6841 BE Arnhem

In deze workshop gaan we samen aan de slag met jouw LinkedIn-pagina en cv. Er zijn (gelukkig) veel plekken waar je informatie kunt vinden over hoe jouw pagina er perfect uit zou moeten zien. Maar het is vaak lastig om dit dan zelf juist toe te passen. Zo kan je vragen hebben zoals: is dit een juiste foto, heb ik dit goed opgeschreven en wat moet ik met deze optie doen? Deze twijfel heeft iedereen. Daarom organiseert de broekriem in samenwerking met het Arnhems Gemaal een workshop LinkedIn. Onder begeleiding van elkaar en een organisatiepsycholoog maken we alle LinkedIn-profielen sterk.

Na deze workshop heb jij een sterk LinkedIn-profiel en weet je waar je op moet letten als je je profiel gaat updaten. We maken gebruik van elkaars tips & tricks totdat al jouw vragen zijn beantwoord. Je helpt hier dus niet alleen jezelf, maar ook anderen.

Praktische informatie
De bijeenkomst vindt plaats bij het Arnhems Gemaal (Gelderse Rooslaan 85, 6841 BE Arnhem). Dit is een huiskamercafé waar je kan binnenlopen voor koffie, taart, lunch en borrel. Het is gevestigd in een oud gemaal waar de pompen nog zichtbaar zijn. Een erg mooie locatie om dit werkcafé te organiseren.

Als voorbereiding is het belangrijk dat je zelf al een LinkedIn-profiel hebt aangemaakt, zodat we gelijk aan de slag kunnen. Hiervoor neem je je laptop ook mee en wifi is aanwezig. Het eerste rondje koffie wordt u aangeboden door Peeze, daarna zijn de drankjes voor eigen rekening.

Vanaf 10.00 uur ben je welkom en het werkcafé duurt tot 12.00 uur.

De deelname is gratis, maar meldt je wel even aan via de website van de broekriem. Wacht hier niet te lang mee, want er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar!