fbpx
Workshop

Aan de slag met je sterke punten

maandag
9 september
2019
13:00 - 15:30
Seats2meet.com Utrecht CS
Hoog Catherijne
Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Ben je op zoek naar nieuw werk? Weet je niet goed wat je wilt, wat je kan en wie je bent? Heb je jouw talenten en sterke punten al in beeld? Of juist nog niet? In deze interactieve workshop gaan we aan de slag met wat zijn sterke punten, hoe kan je ze ontdekken en hoe zet je ze in bij het vinden van nieuw werk.

Aan het eind van de workshop heb je meer zicht op jouw sterke punten, weet je hoe je deze kan gebruiken bij je pitch, je profieltekst voor je cv en je samenvatting op LinkedIn. En bij welke omgeving van werk passen jouw sterke punten het best.

Over de trainer

Ellen van Waaijen is loopbaancoach en gefascineerd door de unieke kwaliteiten van mensen. Met energie en enthousiasme begeleid zij mensen in het ontdekken van talenten om deze zo goed mogelijk in te kunnen zetten in het huidige werk, bij het vinden van nieuw werk of bij het maken van een nieuwe keuze in je loopbaan. Vanuit de gedachte om datgene te versterken waar je al goed in bent. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat de sterke kanten van mensen de meeste ruimte voor groei bieden.

Praktische informatie:

– Vanaf 12.30 inloop om te netwerken.
– Koffie en thee zijn voor eigen rekening.

_______________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link.