fbpx
Workshop

Aan de slag met je kernkwaliteiten

vrijdag
22 maart
2019
10:00 - 12:30
Het Bruishuis
Geniet in het Bruishuis
Akkerwindestraat 1-25
6832 CR Arnhem

Kernkwaliteiten zijn het kompas in je zoektocht naar een nieuwe baan. Je staat zelf aan het roer als je hier goed zicht op hebt en daarop je keuzes baseert. In je kernkwaliteiten ligt je grootste kracht en onderscheidend vermogen. Belangrijk dus om je eigen kernkwaliteiten te kennen zodat jij je talenten optimaal kunt benutten. Wat maakt jou uniek, wat heb je een werkgever te bieden? En hoe kun je jouw sterke eigenschappen inzetten bij het zoeken naar werk?

In deze workshop onderzoek je met behulp van de STAR methodiek wat jouw kwaliteiten zijn. In welke situaties en bij welke uitdagingen komen jouw sterke kanten het beste naar boven? De STAR methodiek helpt je ook in een sollicitatiegesprek helder en overtuigend uit te leggen waarom je ergens goed in bent. Op deze ochtend ga je in kleine groepjes praktisch aan de slag met deze methode. Hiermee kom je weer een stap dichterbij een baan die bij jou past en waar je energie van krijgt.

Na afloop van de workshop:

  • Weet je meer over je eigen kwaliteiten en/of heb je nieuwe kwaliteiten bij jezelf ontdekt;
  • Kan je aan de hand van concrete voorbeelden overtuigend uitleggen waarom je ergens goed in bent.

Ingrid Pallast van Pallast Coaching Nijmegen leidt deze workshop. Ingrid begeleidt in haar coachingspraktijk mensen bij het vinden van een baan die echt bij hen past. Dit doet ze op een nuchtere en informele wijze. Ze gaat uit van de kracht van mensen en helpt hen duidelijk te krijgen waar ze blij van worden in hun leven en werk. Ook in haar workshops weet ze een ontspannen sfeer te combineren met het werken aan concrete resultaten.

Praktische informatie:
Je bent welkom vanaf 09.30 uur en we starten om 10.00 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening.


 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link.

Event manager
Pallast Coaching Nijmegen
Spreker