fbpx
Workshop

Aan de slag met een uniek cv!

woensdag
12 december
2018
13:00 - 16:00
Rabobank Doetinchem
Ambachtstraat 4
7005 AM Doetinchem

Is je cv te lang of vind je het lastig om jouw cv op een aantrekkelijke manier te presenteren aan recruiters en/of werkgevers?

Paulien van Bunnik laat je zien hoe je je unieke eigenschappen op een opvallende en uitnodigende manier kunt presenteren. Hiermee kun je je op een positieve manier onderscheiden in de massa. Met een aantrekkelijk en persoonlijk cv vergroot je de kans op jouw droombaan!

Personal branding is jezelf presenteren als sterk merk. Jij hebt immers veel te bieden aan werkgevers en jouw unieke persoonlijkheid en ervaring onderscheiden je van anderen. Je potentiële werkgever of recruiters vormen binnen 6 seconden een eerste indruk.
Het is dus belangrijk dat je cv in een 1 oogopslag laat zien wie je bent, wat je gedaan hebt en waar je naartoe wilt.

Wat gaan we doen in de workshop?
Tijdens de workshop leer je hoe je een kort en bondig cv kunt schrijven, waarin jouw unieke punten goed naar voren komen. Ook leer je de ins- en outs van een sterk cv-ontwerp. Tijdens de workshop gaan we ook aan de slag met het neerzetten van een uniek krachtig profiel. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een vernieuwde 1e opzet voor je cv en daarnaast krijg je veel tips en inspiratie om jezelf beter te presenteren in je cv.

Op verzoek ontvang je na afloop van de workshop een cv-sjabloon per e-mail van Paulien van Bunnik.

Paulien van Bunnik richtte in 2015 CV Atelier op een heeft sindsdien ruim 500 cv’s onder handen genomen. Zij geeft daarnaast workshops in het ontwerpen en cv’s en zij optimaliseert LinkedIn-profielen en sollicitatiebrieven. Als geen ander weet Paulien waarmee je kan opvallen in de massa en hoe je kort maar krachtig jouw sterktes kan presenteren.

Praktische informatie
* De workshop start om 13.00 uur, inloop is vanaf 12.30 uur.
* Koffie en thee wordt verzorgd door Rabobank Graafschap.
* Je hoeft geen laptop mee te nemen, een notitieblok en pen is wel handig.


Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten?
Bekijk dan de video via deze link.

CV Atelier
Spreker