Yvonne Meeks

De komende tijd zet ik me graag in als eventmanager in Arnhem om mijn ‘in-between job’ periode zo leuk en nuttig mogelijk te maken. Daarbij vind ik het waardevol om werkzoekers te helpen in hun ontwikkeling naar zichzelf en uiteraard die nieuwe uitdaging. Via De Broekriem kan je ook volop netwerken met elkaar, een mooi initiatief, so let’s connect !!

Ik kan mezelf omschrijven als een enthousiaste mensgerichte persoonlijkheid en dienstverlener pur sang! Ik leg graag de verbinding en luister goed naar de behoeften die spelen. Samen werken naar een oplossing of resultaat, mensen in beweging brengen en zien groeien is wat mij drijft. Vanuit mijn helikopterview houd ik makkelijk het overzicht en doel voor ogen. Als ervaren spin in het web kan ik goed organiseren en sturing geven aan een project.

Branches waarin ik graag werk vind:✦ Vastgoed ✦ Evenementen ✦ Project- & officemanagement ✦ Reis- en recreatie ✦ Journalistiek & media ✦ Onderwijs ✦ Maatschappelijk doel

Alles gaat om die ene klik en om het beste in elkaar naar boven te brengen. Voel jij die klik bij mij? Neem dan contact met me op, dan gaan we samen op ontdekkingsreis!