fbpx

Yvonne Meeks

De komende tijd zet ik me graag in als eventmanager in Arnhem om mijn ‘in-between job’ periode zo leuk en nuttig mogelijk te maken. Daarbij vind ik het waardevol om werkzoekers te helpen in hun ontwikkeling naar zichzelf en uiteraard die nieuwe uitdaging. Via De Broekriem kan je ook volop netwerken met elkaar, een mooi initiatief, so let’s connect !!

Ik omschrijf mezelf als betrokken, mens-/ klantgericht en overtuigend. Graag leg ik de verbinding en breng vraag en aanbod bij elkaar. Samen werken naar een oplossing of resultaat, mensen in beweging brengen en zien groeien is wat mij drijft. Vanuit mijn helikopterview houd ik makkelijk het overzicht en doel voor ogen. Als ervaren spin ‘in en uit’ het web kan ik goed organiseren en sturing geven aan een project.

Organiseren, coördineren, netwerken en verbinden zijn mijn tweede natuur. Graag draag ik bij de doelen te realiseren rondom de organisatie van evenementen, projecten en het verhuren van zalen tot woningen.

Ook bij persoonlijke vraagstukken adviseer en coach ik in het zetten van mooie stappen vooruit.

De klant krijgt van mij de aandacht die ze verdient, persoonlijk contact is hierbij van essentiële waarde.

Graag bespreek ik de mogelijkheden onder het genot van ☕. Neem gerust contact met me op, dan kijken we waar we elkaar kunnen versterken!

☏ 06-13085208
✉ yvonnemeeks11@gmail.com

Beschikbaar voor functies en opdrachten in de volgende branches:
✦ Vastgoed
✦ Hospitality & Events
✦ Coaching & training
✦ Project- & officemanagement
✦ Recreatie, reizen & toerisme