fbpx

Servia van den Brand

Met mijn enthousiasme en positieve karakter zorg ik er graag voor dat de mensen om me heen tevreden zijn. Door mijn open houding en brede interesse word ik gezien als een betrouwbare sparringpartner met een brede interesse in sociale verandering en dat wat mensen raakt.

Ik ben organisatorisch en commercieel sterk, klantgericht, dienstverlenend en gastvrij, proactief, heb een grote mate van zelfstandigheid, maar ben zeker ook een teamspeler. Ik ben in staat prioriteiten te stellen, goed in plannen, heb een natuurlijk focus op de financiƫle kant en oog voor detail en kwaliteit. Ik heb een hoog arbeidsethos en zie mijzelf als een bruggenbouwer die de juiste verbindingen kan leggen.

Ik ben graag de kartrekker bij projecten. Mensen accepteren mij als een (informele) leider. Een prettige werksfeer vind ik heel erg belangrijk. Duidelijk, open en eerlijk communiceren heeft mijn voorkeur en humor mag wat mij betreft niet ontbreken. Ik ben vasthoudend wat soms ook als eigenwijs wordt gezien.

Als ik ergens aan begin dan wil ik er altijd het beste uit halen. Contact met mensen is heel belangrijk voor me. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je het beste uit de mensen in je omgeving weet te halen, ook het beste uit jezelf komt.