fbpx

Marielle Sijgers

DeBroekriem bestaat uit een landelijke netwerk van actieve baanzoekers. Deelnemers zijn enthousiast en gemotiveerd en stromen dan ook regelmatig uit naar een baan. De community van DeBroekriem is daardoor erg dynamisch. Om de stichting te ondersteunen bij de continuïteit en te adviseren bij de koers, is er een adviesorgaan. Deze Raad adviseert het kernteam en vergadert drie keer per jaar. De leden ontvangen geen bezoldiging. De leden van de Raad van Advies hebben verschillende achtergronden, opdat zij een brede input kunnen leveren.

 

Raad van Advies 2016/2017:

Mirjam Sterk – Directeur MEE

Corine Buers – PhD Universiteit Utrecht

Michiel Bodt – Social Impact Factory / Kirkman

Marielle Sijgers – CEO Seats2Meet.com

„Ik versterk de Raad van Advies van Stichting DeBroekriem graag omdat ik het een prachtig initiatief vind om baanzoekenden inspiratie te bieden met kennis én een sterk netwerk. Het succes van deze aanpak wordt iedere dag duidelijker en daar lever ik met plezier mijn bijdrage aan.”

 „Ik versterk de Raad van Advies van Stichting DeBroekriem doordat wij vanuit het waardenetwerk van Seats2Meet.com deelnemers van DeBroekriem een omgeving bieden waarin onverwacht relevante ontmoetingen plaatsvinden. Onderzoek heeft aangetoond dat juist deze ontmoetingen, buiten je bestaande speelveld, je werkelijk aan een nieuwe baan helpen en dat is natuurlijk waar het bij DeBroekriem om gaat!”

Robbert Coenmans – Universiteit Tilburg

Aaltje Vincent – Loopbaancoach / auteur

 

 

Raad van Advies 2014/2015:

Gerlinde Silvis – Directeur Human Resources Rabobank

Marielle Sijgers – CEO Seats2Meet.com

Robbert Coenmans – Voorzitter vakbond FNV Jong

Aaltje Vincent – Loopbaancoach / auteur

Hans Kamps – Voorzitter Jeugdzorg Nederland

Wouke van Scherrenburg – Journalist

Paul van der Heijden – Hoogleraar Int. Arbeidsrecht Universiteit Leiden