fbpx

Josje Pijl

Ik houd van organiseren en problemen oplossen, dus toen de optie voorbij kwam om Event Manager bij de Broekriem te worden, heb ik deze kans met twee handen aangepakt.
Het lijkt me fantastisch om een workshop of iets anders te organiseren, waardoor iemand weer een boost krijgt om ervoor te gaan. Met thuis zitten op de bank heeft nog nooit iemand een baan gevonden, dus als ik iemand weer in beweging zie komen, dan geeft me dat een kick.
Zelf ben ik helaas, na een wereldwijde reorganisatie binnen een IT-afdeling van een groot concern, mijn baan als IT Servicedesk medewerker kwijt geraakt. Ik heb daar een hele leuke tijd gehad en ik ben nu op zoek naar een bedrijf waar ik me weer zo als een vis in het water zal voelen. En tot die tijd is aangebroken, ben ik lekker bezig met van alles. Mantelzorg voor mijn moeder, voor een vriendin en haar gezin. Ook ben ik buddy van drie alleenstaande vrouwen met de nodige problematiek. Dus ik ga nogal eens mee naar gesprekken met officiƫle instanties. Ook regel ik de financiƫle zaken van een van hen. Dus ja, jullie zien, regelen en zorgen voor zit in mijn bloed.