fbpx

Joris de Kort

Ideevorming
Onbewust ga ik altijd op zoek naar onderliggende verbanden tussen zaken. Daardoor krijg ik andere ideeën dan mijn omgeving als ze naar dezelfde dingen kijken. Deze andere kijk werkt vernieuwend en verhelderend en is vaak nodig om een uitkomst van een overleg te verbeteren.

Empathisch
Daarbij voel ik goed aan wat de mensen om me heen willen. Ongezegde emoties krijg ik soms boven tafel waardoor de totale situatie in een discussie nog duidelijker gemaakt wordt.

Strategisch
Ik houd het grote plaatje in het oog in een project. Ik weeg scenario’s af en zie patronen in de complexiteit van het geheel. Mijn strategie is mijn leidraad naar de toekomst

Maximalisering
Ik heb de kracht om de kwaliteit van mensen in te zien en ze deze talenten laten gebruiken en uitbouwen. Ik geloof in het uitbouwen van je kwaliteiten i.p.v. het proberen te verbeteren van je zwakten

Analytisch
Ik wil graag de feitelijkheden boven tafel krijgen en ze ontdoen van het verhaal waarin het verteld wordt. Deze benadering heb ik nodig om te geloven in een idee en inzicht te krijgen in het nut ervan.