fbpx

Helga Cebol

Ik ga als eventmanager in Leiden aan de slag. Ik hoop hierdoor nog beter en sterker als organisator van evenementen te worden. En dit zichtbaar op mijn cv te krijgen. Ik ben een allround secretarieel ondersteuner en heb veel ervaring met controleren en bijhouden van bestanden, lijsten en systemen. Graag geef ik instructiebijeenkomsten om de werkvloer nieuwe tools/systemen begrijpelijk uitleggen.
Vaak opgetreden als organisatrice en gastvrouw van kleine en grote bijeenkomsten, zowel op het werk als in vrije tijd. Bekwaam in diverse office pakketten. Uitstekend agendabeheer. Verbindingen maken tussen vrager en aanbieder. Gewend met verschillende doelgroepen om te gaan. Stapt gemakkelijk op andere af om zaken voor elkaar te krijgen. Ben in staat om bij een ontstaan probleem snel in oplossingen te denken. Door middel van werkervaring heb ik HBO werk- en denkniveau.

Ik zoek een baan bij een klein bedrijf of instelling waar ik zelfstandig de secretariële, organisatorische en gastvrouw aspecten kan uitvoeren.