fbpx

Caroline Dieters

Mijn doelstelling als eventmanager is het uitbreiden van mijn netwerk en op een andere manier dan voor mij gebruikelijk activiteiten te organiseren.

Ik heb veel ervaring als projectmanager waarbij ik projecten uitvoer op het snijvlak van IT en business. Het leukst vind ik het om projecten vanaf ideefase tot en met nazorg te begeleiden.

Vaak word ik gevraagd om projecten op te starten of over te nemen die niet goed lopen of waar veel weerstand tegen is. Door goed te luisteren en samen te zoeken naar oplossingen, haal ik de weerstanden weg en zorg ik er voor dat mensen zich (weer) gaan inzetten voor het project. Met als resultaat een geslaagd project waar iedereen tevreden op terugkijkt.

Ik zoek een baan waar ik mijn capaciteiten en ervaring om te plannen en te organiseren in kwijt kan.Ik heb veel ervaring met PRINCE2 en Agile werken.

Mogelijke functies zijn:

IT projectmanager (bij een bedrijf dat grotere projecten doet of juist een klein bedrijf waar ik mijn kennis en ervaring in kan zetten om projectmanagement (beter) vorm en inhoud te geven)

Consultant IT Subsidies (waarbij ik bedrijven help om voor hun innovatieve idee├źn een subsidie te krijgen – dit is voor mij een startersfunctie)

Consultant IT
Informatiemanager
Teamleider IT

Ik zoek een baan in de driehoek Eindhoven – Breda – ’s Hertogenbosch