fbpx

Annemieke Methorst

Annemieke is Operationeel manager binnen het kernteam van DeBroekriem. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de stichting, kernteam, vrijwillligers en de communicatie. Zij zorgt voor de continuiteit van de organisatie met betrekking tot alle evenementen van DeBroekriem.

“Vanaf de start van de organisatie ben ik betrokken bij DeBroekriem en heb ik hierbij het vrijwilligersbeleid en operationele beleid ontwikkeld en geïmplementeerd.

Ik wil met DeBroekriem bijdragen dat werkzoekenden door inspirerende workshops en netwerkevenementen geholpen worden om hun ideale baan te vinden. Het mooie aan DeBroekriem vind ik dat wij werkzoekenden door het hele land bereiken om events te faciliteren waar echt behoefte aan is. Ik krijg energie door mensen in verbinding te brengen met elkaar, dat daarmee hun netwerk wordt uitgebreid. Die baan weer een stuk dichterbij komt, net het zetje in de juiste richting. Dat vervolgens een eventmanager mij belt om te vertellen dat hij een baan heeft gevonden, is waar ik het voor doe”.