fbpx

In de pers: Speeddaten in een Volkswagenbus

Delftse Post 9 juli 2018
Onlangs verscheen in de Delftse Post een artikel over een event dat donderdagochtend 12 juli gaat plaatsvinden in Delft. Net als Doralice eventmanager worden en al lerende anderen helpen hun sollicitatievaardigheden te ontwikkelen? Check dan onze vacature voor Eventmanager.

Delft – Op donderdagochtend 12 juli organiseert de Delftse Doralice Arends, eventmanager bij DeBroekriem, speeddatesessies met experts voor werkzoekenden. De speeddates vinden plaats in een retro Volkswagenbus op het terrein van de Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat. Tijdens de speeddates kunnen de deelnemers vragen stellen aan experts over zaken waar zij tegenaan lopen tijdens hun sollicitatieproces. Tussen de sessies door hebben de deelnemers de gelegenheid om met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen op het netwerkplein. Werkzoekenden in Delft zijn welkom om deel te nemen aan dit evenement.

Twee experts geven in de Volkswagenbus nuttige loopbaanadviezen. Harrie Lamers is dé expert op gebied van LinkedIn en netwerken. Hij geeft advies hoe je een doeltreffend LinkedIn-profiel opstelt. Wijnand van Oene, eigenaar van Careerstories, heeft jarenlange werkervaring in recruitment. Hij beantwoordt vragen en geeft advies over het opstellen van een CV.

Locatie en aanmelden
De speeddates en het netwerkplein vinden plaats op donderdag 12 juli 2018 van 9.30 tot 12.30 uur op de unieke locatie van Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat, Schieweg 15M te Delft. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste. Klik hier om je aan te melden!