fbpx

Even voorstellen… Annemieke Methorst

27 maart 2014

Sinds 1 januari 2014 wordt het kernteam versterkt door Annemieke Methorst. Annemieke is HR-/projectmanager en gaat de eventmanagers coachen/begeleiden.

“Ik ben bij DeBroekriem gaan werken, omdat ik het een heel mooi initiatief vind. Ik kom zelf uit het bankwezen en daar wilde ik niet meer in terug. Dus ik stond open voor alles! Samen met mijn loopbaancoach Tessa Faber ben ik tot de conclusie gekomen dat ik meer mensgericht bezig wil zijn en minder cijfergericht. Ik ben dan ook begonnen met de post bachelor opleiding Personeelsmanagement.

Ik wil met DeBroekriem eraan bijdragen dat werkzoekenden door inspirerende events en meet-ups hun ideale baan vinden. Het mooie aan DeBroekriem vind ik dat wij werkzoekenden door het hele land bereiken om events te faciliteren waar echt behoefte aan is. Dat deze events georganiseerd worden door collega baanzoekers blijft een super mooi concept wat zeker in deze vorm nog jaren moet blijven bestaan.

Het is voor mij niet lang geleden dat ik zelf werkzoekend was. Voor mij persoonlijk heb ik werkzoekend zijn positief ervaren. Tuurlijk had ik ook mijn baal momenten, maar het heeft mij ook veel gebracht. Door na te gaan denken, gedwongen of niet, over wat ik zelf wil, waar mijn kracht ligt en waar ik naar toe wil in de toekomst. Ik hoop ook dat ik dit kan overdragen aan de vrijwilligers binnen DeBroekriem. En natuurlijk dat iedereen aan een nieuwe baan komt door de opgedane ervaringen bij de events van DeBroekriem!”